I.V.M. BESMETTINGSGEVAAR VOOR DE PUPS, VERZOEKEN WIJ U DRINGEND NOOIT MEERDERE FOKKERS OP 1 DAG TE BEZOEKEN. VIA UW SCHOEISEL EN AANRAKING KUNT U EEN EVENTUELE BESMETTING OVERBRENGEN!
De toekomstige pups zullen opgroeien in huiselijke kring met  de moederhond en onze andere teckels . Zij zullen in het bezit zijn van een officiĆ«le stamboom ( die later wordt toegezonden) zij worden gefokt volgens de regels van de KMSH/LOSH fok.Ze worden meermaals ontwormd, zullen gevaccineerd zijn , gechipt, dna afgenomen en in bezit zijn van een  Europees paspoort . Ze worden opgevoed met onze kinderen ,dus knuffelen en spelen , en zullen dan goed gesocialiseerd zijn .Ook worden ze zoveel mogelijk  geassocieerd met verschillende geluiden ( schot, radio, stofzuiger) en omstandigheden , we beginnen ook met zindelijkheidstrainning , ze komen in contact met wild ,... Wij geven u de nodige info mee met de nodige tips en waar op te letten .

Wij zijn geen broodfokkers , wij zijn begaan met onze honden en onze pups ,wij spenderen veel tijd en aandacht aan onze honden , daarom vragen wij om goed na te denken voor u een puppy aanschaft , die neem je voor een leven ! Daarom willen wij u wat beter leren kennen . Wij bieden u zoveel mogelijk info en hulp aan, ook na aanschaf .Wanneer u toch na aanschaf van een puppy begint te twijfelen of door omstandigheden niet meer voor de hond kan zorgen, dan vernemen wij dit graag als eerste ; wij willen geen honden van ons in een asiel vinden ; wij kunnen dan eventueel kijken voor een herplaatsing  of een andere oplossing.

ons eerste nest Etoscha van de Hoefstal ( Marie) en Felix van de Nerendijk

geeltje: Odette , teef bij geboorte 140gr
geeltje: Odette , teef bij geboorte 140gr
roodje :Olivia ,teef 
bij geboorte 139 gr
roodje :Olivia ,teef bij geboorte 139 gr
bolletje: Oscar reu
bij geboorte 138 gr
bolletje: Oscar reu bij geboorte 138 gr
blauwtje : Obelix reu
bij geboorte 173 gr
blauwtje : Obelix reu bij geboorte 173 gr
groentje : Othello ,reu bij geboorte 180 gr
groentje : Othello ,reu bij geboorte 180 gr
volg ons verder in ons dagboek
Marie zwanger
Marie zwanger
5 pups geboren op vrijdag 27/11/2015
5 pups geboren op vrijdag 27/11/2015
lekker bij mama 1 dag oud
lekker bij mama 1 dag oud
schattig : 3 reu en 2 teef
schattig : 3 reu en 2 teef
geel en rood teefjes
bolletje,blauw,groen :reutjes

ruwhaar teckel pupsDeel deze pagina