neem contact met ons op

Wil je info betreffende onze pups of heb je andere vragen neem dan contact met ons op via email , onderstaand formulier, of telefonisch 0032(0)93348750

De vraag naar pups is momenteel heel groot en wij kunnen niet aan de vraag voldoen , wij hebben teckels, dit zijn levende wezens ! Geen machines die op commando pups werpen ! De gezondheid van onze teefjes komen op de eerste plaats , dus als u geen geduld heeft om te wachten dan zoekt u beter al direct verder . 

Door de corona periode willen de mensen opeens direct een pup, zonder na te denken over de verdere gevolgen ! In deze periode mocht er niet gefokt worden . En vergeet niet , een teckel is en blijft een jachthond . 

wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk , maar kan zeker een week of 2 duren .

wij hebben niet elke maand pups , maar slechts af en toe , soms moet u enkele maanden tot een jaar wachten onze teefjes zijn tenslotte geen fokmachines ! U kunt zich aanmelden en wij noteren dan uw gegevens en houden u verder op de hoogte als we een nestje hebben, wij houden de volgorde van aanmelding aan om u te verwittigen of u in aanmerking komt voor een pup, zolang u niet laat weten dat u ergens anders een pup gevonden hebt , blijft u op onze lijst staan .

Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

 
 
 
 

Deel deze pagina